Sherbimet

Lokacion: Скопје

Ортодонција

Фиксна протеза
Фиксна протеза контрола
Фиксна протеза контрола
Фиксна протеза
Поѕирни/невидливи протези
Силиконски протези

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë
Mbushja e brazdave nasolabiale
Ботокс на брчки
Мезотерапија на лице и врат
Пополнување на подочници

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll
Profilaksia lokale e fluorit
Profilaksia lokale e fluorit
Trajtimi i kanaleve rrënjësore
Trajtimi i dhëmbëve
Trajtimin e dhëmbit
Nxjerrja e dhëmbëve
Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit
Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj
Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë
Zbardhja e dhëmbëve

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme
Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje
Riparimet protetike
Rebasimi i nënshtruar protezave
Riparon rimeso
Kurora metalike qeramike
Kurora dhe ura jo metalike qeramike
Bërja e nofullës
Стаклени ламинати
Порцелански ламинати
Punonjesit

Ne jemi ketu per buzeqeshjen tuaj