Rezervoni terminin tuaj

Zgjedhja juaj e rezervimit
Cvare deshironi te rezervoni?

Ортодонција

Фиксна протеза

Kohëzgjatja: 30 minuta

Мобилни апарати

Kohëzgjatja: 30 minuta

Фиксна протеза

Kohëzgjatja: 30 minuta

Функционални апарати

Kohëzgjatja: 30 minuta

Ретенционен апарат

Kohëzgjatja: 30 minuta

Силиконски протези

Kohëzgjatja: 30 minuta

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll

Kohëzgjatja: 30 minuta

Profilaksia lokale e fluorit

Kohëzgjatja: 30 minuta

Profilaksia lokale e fluorit

Kohëzgjatja: 30 minuta

Trajtimi i kanaleve rrënjësore

Kohëzgjatja: 30 minuta

Trajtimi i dhëmbëve

Kohëzgjatja: 30 minuta

Trajtimin e dhëmbit

Kohëzgjatja: 30 minuta

Nxjerrja e dhëmbëve

Kohëzgjatja: 30 minuta

Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit

Kohëzgjatja: 30 minuta

Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj

Kohëzgjatja: 30 minuta

Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë

Kohëzgjatja: 30 minuta

Zbardhja e dhëmbëve

Kohëzgjatja: 30 minuta

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme

Kohëzgjatja: 30 minuta

Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje

Kohëzgjatja: 30 minuta

Riparimet protetike

Kohëzgjatja: 30 minuta

Rebasimi i nënshtruar protezave

Kohëzgjatja: 30 minuta

Riparon rimeso

Kohëzgjatja: 30 minuta

Kurora metalike qeramike

Kohëzgjatja: 30 minuta

Kurora dhe ura jo metalike qeramike

Kohëzgjatja: 30 minuta

Bërja e nofullës

Kohëzgjatja: 30 minuta

Стаклени ламинати

Kohëzgjatja: 30 minuta

Порцелански ламинати

Kohëzgjatja: 30 minuta

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë

Kohëzgjatja: 30 minuta

Mbushja e brazdave nasolabiale

Kohëzgjatja: 30 minuta

Ботокс на брчки

Kohëzgjatja: 30 minuta
Rezervimi mundësuar nga BookWisely.com