Услуги

Локација: Скопје

Ортодонција

Ортодонтски преглед
Фиксна протеза контрола
Фиксна протеза контрола
Фиксна протеза
Поѕирни/невидливи протези
Силиконски протези

Естетска Стоматологија

Хијалуронски филери на усни
Пополнување на назолабијални бразди
Ботокс на брчки
Мезотерапија на лице и врат
Пополнување на подочници

Општа стоматологија

Контролен преглед
Локална флуор профилакса
Локална флуор профилакса
Лекување на коренски канали
Лекување на заб
Пломбирање на заб
Екстракција (вадење) на заб
Ултразвучно чистење на забен камен и полирање
Надградба на забен корен со колче
Пескарење на заби до висок сјај
Белење на заби

Протетика

Изработка на тотални и парцијални акрилатни протези
Класични визил протези и визил протези со атечмени
Репаратура на протези
Ребазација подлагање на протези
Репаратура на фасети
Металкерамички порцелански коронки
Безметални керамички коронки и мостови
Изработка на вилица
Стаклени ламинати
Порцелански ламинати
Нашиот тим

Ние сме тука за вашата насмевка