Нашите услуги и цени

Локација: Скопје

Ортодонција
Ортодонтски преглед Цена на услугата: 0 Времетраење: 30 мин.
Фиксна протеза контрола Цена на услугата: 0 Времетраење: 30 мин.
Фиксна протеза контрола Времетраење: 60 мин.
Фиксна протеза Цена на услугата: Времетраење: 30 мин.
Поѕирни/невидливи протези Цена на услугата: 0 Времетраење: 30 мин.
Силиконски протези Цена на услугата: Времетраење: 30 мин.
Естетска Стоматологија
Хијалуронски филери на усни Времетраење: 60 мин.
Пополнување на назолабијални бразди Времетраење: 60 мин.
Ботокс на брчки Цена на услугата: 0 Времетраење: 60 мин.
Мезотерапија на лице и врат Времетраење: 60 мин.
Пополнување на подочници Времетраење: 60 мин.
Општа стоматологија
Контролен преглед Времетраење: 30 мин.
Локална флуор профилакса Времетраење: 30 мин.
Локална флуор профилакса Времетраење: 30 мин.
Лекување на коренски канали Времетраење: 30 мин.
Лекување на заб Времетраење: 30 мин.
Пломбирање на заб Времетраење: 30 мин.
Екстракција (вадење) на заб Времетраење: 30 мин.
Ултразвучно чистење на забен камен и полирање Времетраење: 30 мин.
Надградба на забен корен со колче Времетраење: 30 мин.
Пескарење на заби до висок сјај Времетраење: 30 мин.
Белење на заби Времетраење: 30 мин.
Протетика
Изработка на тотални и парцијални акрилатни протези Времетраење: 30 мин.
Класични визил протези и визил протези со атечмени Времетраење: 30 мин.
Репаратура на протези Времетраење: 30 мин.
Ребазација подлагање на протези Времетраење: 30 мин.
Репаратура на фасети Времетраење: 30 мин.
Металкерамички порцелански коронки Времетраење: 30 мин.
Безметални керамички коронки и мостови Времетраење: 30 мин.
Изработка на вилица Времетраење: 30 мин.
Стаклени ламинати Цена на услугата: Времетраење: 30 мин.
Порцелански ламинати Цена на услугата: Времетраење: 30 мин.
Закажи термин