Ви ги нудиме нашите услуги што се израз на нашата посветеност за врвни резултати

Вашата нова насмевка

Закажи термин

Нашите услуги ја задржуваат вашата насмевка

Повеќе насмевка, повеќе среќа

Локација: Скопје

Ортодонција

Ортодонтски преглед

Ортодонција

Фиксна протеза контрола

Ортодонција

Фиксна протеза контрола

Ортодонција

Фиксна протеза

Ортодонција

Поѕирни/невидливи протези

Ортодонција

Силиконски протези

Естетска Стоматологија

Хијалуронски филери на усни

Естетска Стоматологија

Пополнување на назолабијални бразди

Естетска Стоматологија

Ботокс на брчки

Естетска Стоматологија

Мезотерапија на лице и врат

Естетска Стоматологија

Пополнување на подочници

Општа стоматологија

Контролен преглед

Општа стоматологија

Локална флуор профилакса

Општа стоматологија

Локална флуор профилакса

Општа стоматологија

Лекување на коренски канали

Општа стоматологија

Лекување на заб

Општа стоматологија

Пломбирање на заб

Општа стоматологија

Екстракција (вадење) на заб

Општа стоматологија

Ултразвучно чистење на забен камен и полирање

Општа стоматологија

Надградба на забен корен со колче

Општа стоматологија

Пескарење на заби до висок сјај

Општа стоматологија

Белење на заби

Протетика

Изработка на тотални и парцијални акрилатни протези

Протетика

Класични визил протези и визил протези со атечмени

Протетика

Репаратура на протези

Протетика

Ребазација подлагање на протези

Протетика

Репаратура на фасети

Протетика

Металкерамички порцелански коронки

Протетика

Безметални керамички коронки и мостови

Протетика

Изработка на вилица

Протетика

Стаклени ламинати

Протетика

Порцелански ламинати

Нашиот тим

Ние сме тука за вашата насмевка

Image

Д-р Александра Јанева

Image

Д-р Катерина Даштевска

Image

Д-р Моника Даштевска